Rantajatseja ja työkuvioita

Pari viikkoa sitten sain mieluisia uutisia, kun työsopimustani Hanketoiminnalla jatkettiin heinäkuun puoliväliin saakka. Samalla kuitenkin olen etsinyt sopivaa jatkopolkua, jotta pääsisin kunnolla työelämään. Viime perjantaina mulla oli haastattelu Työnvälitys Frankissa entisen työkaverini Tanja Flygaren kanssa.  Siitä sitten tulikin hieman sellainen kaverusten lämminhenkinen juttutuokio varsinaisen haastattelun ohessa.

Tapaamisesta lähtiessä oli erittäin optimistinen olo, nyt vain pitää odotella miten käy. Laitoin myös Go Oniin hakemuksen, toistaiseksi sieltä ei ole mitään kuulunut.  Mielestäni on tärkeää osata ennakoida tilanteet, koska aina on olemassa se vaara että jää tyhjän päälle jos jatkoa ei tule eikä töitä ole muualta tiedossa. Sitä en missään nimessä halua.

Pari viikkoa sitten meidän Työllistävä Vaikutus -bändimme sai hienoja uutisia, kun pääsemme tänäkin vuonna avaamaan Raahen Rantajatsit Härkätorin puistossa. Parin viikon ajan ollaan treenattu Raahen Psyykkeen kitararyhmän kanssa ja aivan mahtavia soittotuokioita meillä on ollutkin. Raahe United on tämän uuden kokoonpanon nimi. Tällä kokoonpanolla myös esiinnytään tuolla Härkätorin keikalla, sitä kannattaa tulla katsomaan!

Pakko myöntää, että kun ensimmäistä kertaa näin tuon nimen Rantajatsien esiintyjälistassa, minulla ei ollut aavistustakaan että sillä tarkoitettiin meitä. Vasta ensimmäisissä yhteisissä treeneissä selvisi, että meidät oli tuolla nimellä sinne buukattu esiintymään. Luonnollisesti se oli kaikille mieluisa yllätys. Kuten sanoin, pari kertaa on treenattu yhdessä ja tuntuu kuin olisi aina soitettu kimpassa. Niin saumattomasti tämä yhteistyö on heti alusta lähtien sujunut.

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s