Kun unelma käy toteen

Kävin katsomassa Michael Monroeta Raahesalissa. Siinä on esiintyjä, jonka keikalla tietää aina tasan tarkkaan mitä saa. Mike ei jätä yleisöä kylmäksi, eikä totisesti jättänyt tänään Raahesalissa. Kolmannella penkkirivillä istuneet muistavat taatusti tuon keikan lopun ikäänsä, kun Mike kiipesi mikrofoninsa kanssa sinne istuskelemaan ja laulattamaan yleisöä. Minäkin pääsin ääneen Dead Jail Or Rock N Rollin aikana, kun Mike kiersi eturiviä ja laulatti porukkaa. Viime keikalla kävi samalla tavalla, silloin Mike myös kehui mun laulamista kun pääsin tapaamaan hänet konsertin jälkeen. Nyt keikalta tarttui matkaan kitaristi Rich Jonesin plektra ja nimmari. Talteen menevät.

Tästä päästäänkin aasinsillalla sopivasti seuraavaan puheenaiheeseen. Eli siihen, miksi me suomalaiset olemme niin kateellisia kun joku pääsee toteuttamaan unelmansa. Minkä ihmeen takia? Ei se ole keneltäkään pois, jos joku menestyy. Samalla tavalla, jos jollakin on vaikeaa elämässään, ei se oikeuta vahingoniloon. Toivon että ihmiset päästäisivät irti turhasta kateudesta, koska siitä saa itselleen vain kurjan olon. Kerran erään vanhan työkaverin kanssa oli puhetta siitä, mitä kaikkea olen päässyt tekemään ja kokemaan. Hän totesi mulle, että moni leuhkisi noilla jutuilla kavereilleen, mutta minä en tee niin. Miksi minun pitäisi? Nimmari tai yhteiskuva suosikkiartistin kanssa on toki hieno muisto, mutta seuraavana päivänä se on jo ollutta ja mennyttä. Katse nopeasti eteenpäin ja uusiin asioihin. Se on mun ajatusmaailmani pointti.

Kateus toisen ihmisen menestystä kohtaan on turhimpia asioita, mitä tiedän. Se ei kuulu mun arvomaailmaani, ei nyt eikä tulevaisuudessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s