Musiikkia kansalle

Mulla on teille jännittäviä uutisia. Suunnittelen tällä hetkellä omia musiikkiaiheisia podcast-lähetyksiä. Olen jo jonkin aikaa etsiskellyt ja tutkinut eri alustoja, johon voisin podcastini pystyttää ja päädyin lopulta Zeno Mediaan. Samaa alustaa käyttää muun muassa Britannian yleisradioyhtiö BBC, joten olen todella tyytyväinen valintaani.

Työn alla on siis erilaisia musiikkiaiheisia podcasteja, joissa on tarkoitus käsitellä eri aikakausia rock-musiikin historiassa, artistihistoriikkeja sekä klassikkolevyihin keskittyviä spesiaaleja. Ensimmäinen lähetys on jo musiikin puolesta valmis ja viikonlopun aikaan olisi tarkoitus äänittää siihen spiikit. Tarkoitus olisi saada se julki ensi viikon alussa.

Ajatus tähän lähti, kun kuuntelin espanjankielisiä (!) podcasteja, joissa käsiteltiin eri musiikkivuosia ja välissä oli artistihistoriikkeja. Näiden podcastien tekijä oli todellakin nähnyt aikaa ja vaivaa lähetysten laadun suhteen. Tuumin että tuossa voisi olla käyttökelpoinen idea.

Olen aiemmin pitänyt radiolähetyksiä omaksi huvikseni, tosin niistä on jo useita vuosia aikaa. Nyt tuntuu siltä, että on mahtavaa aloittaa lähetykset jälleen. Olen tästä todella innoissani pitkän ajan jälkeen. Tästä se lähtee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s