Puluvärkki ICE – maailman paras talvitapahtuma

Tämä viikonloppu on ollut kiireinen, sillä lauantaina Raahen kampusalueella järjestettiin kolmatta kertaa Puluvärkki ICE-talvitapahtuma. Tänä vuonna ohjelma oli aiempaa monipuolisempi. Mukana oli mm. hankipalloa, jäägolfia, livemusiikkia sekä perinteinen hyväntekeväisyyshaasteviesti.

Oli todella hienoa olla taas mukana tapahtuman järjestämisessä. Nautin suuresti työstä näiden tapahtumien parissa. On aina palkitsevaa nähdä ihmisten iloiset ilmeet ja hyväntuulisuus. Se kova työmäärä, mikä näiden tapahtumien järjestämiseen menee, maksaa itsensä tuhatkertaisesti takaisin.

Mukana tapahtumassa oli myös meidän Työllistävä Vaikutus-bändimme, jonka perustamisesta tuli vastikään vuosi kuluneeksi. Olen niin ylpeä kaikista meidän bändiläisistä ja siitä, miten me ollaan vuodessa kehitytty aloittelijoista oikeaksi bändiksi. Lauantaina Cafe Kampuksella heitettiin parhaat keikkamme ikinä.

Oli myös upeaa nähdä kaikkia rakkaita ystäviä tapahtumassa. Täydellinen päivä parhaassa seurassa. Enempää ei oikeastaan voi edes vaatia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s