Hanketoiminta, parasta ikinä

Eilen sain mieluisia uutisia, sillä työsopimustani Raahen kaupungin hanketoiminnan ja kehittämisen yksikössä jatkettiin huhtikuun loppuun saakka. Tämä kulunut vuosi on ollut niin häkellyttävä, että ylisanat meinaavat loppua kesken.

On ollut todella hienoa palata vuosien tauon jälkeen takaisin tuttuun ympäristöön. Vielä hienompaa on ollut havaita, miten kampusalue on vuosien hiljaiselon jälkeen herännyt uudestaan eloon. Ei siitä ole kuin muutama vuosi, kun alue nökötti ihan tyhjillään vailla käyttötarkoitusta.

Koen itseni todella etuoikeutetuksi saadessani tehdä Hanketoiminnassa töitä. Kyseessä on paljon enemmän kuin vain työpaikka. Tämä on hyvän mielen yhteisö, jossa kaikki ovat yhtä suurta perhettä. Näin hienojen ihmisten kanssa on aivan mahtavaa tehdä töitä. Kulunut vuosi on tuonut paljon uusia, rakkaita ystäviä ja upeita työkavereita joiden kanssa on mukava viettää myös vapaa-aikaa.

MInusta on ollut kiva tehdä tapahtumatuotannon parissa töitä. Tästä ajasta on jo nyt jäänyt paljon hienoja muistoja ja uskon, että niitä tulee varmasti koko ajan lisää. On bienoa päästä osaksi tapahtumien järjestämistä. Hienoja tapahtumia meillä on myös ollut.

So blessed to be here.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s